STrul 2021 inställt

Hej

Till följd av en smittskydds spårning som genomförts gällande Covid 19 så har en stor del av organisationen runt STRUL 2021 försatts i karantän.  Tyvärr innebär detta att vi inte har någon möjlighet att genomföra eventet STRUL 2021.

Detta besked kom precis nu från en smittskyddsläkare och självklart måste vi följa de regler som gäller. Ingen visar på symptom eller mår dåligt men det spelar ingen roll. De instruktioner som kommer ifrån smittskyddsläkaren gäller.

Vi tycker självklart detta är väldigt tråkigt och med tanke på det korta varslet så finns det mycket stor risk för diverse problem med avbokningar m.m.

Anmälningsavgiften som ni kanske har betalt in betalar vi självklart tillbaka, hur det går med era resor är svårare för oss att svara på. Det får ni kolla upp själva. Visar det sig att ni får några ekonomiska krav mot oss p.g.a. inställandet så får ni höra av er.

Henrik Roolf / Ansvarig Ledare STRUL 2021