Nu är det inte långt kvar!

Det är snart 1 år sedan vi fyllde Mölnlyckehallen med er fantastiska ungdomar, om ett par veckor är det dags igen.

I år har det inte varit lika stort ”tryck” på anmälningarna så än är inte lägret fullt, vill ni har ni fortfarande möjlighet att anmäla er. Vi håller anmälan öppen hela oktober så fram till 31/10 är det bara att följa anmälningslänken och göra övriga ungdomar sällskap.

Att det inte blir lika många deltagare är absolut ingen nackdel för er som kommer, vi gör inga avsteg på tränare/personal så vi kommer att kunna ta hand om er på bästa sätt. Blir deltagarantalet något färre så blir det bara mer tid för er andra att få hjälp av våra duktiga tränare.

Ni kommer inom kort att få ett mail skickat till er med lite mer exakt information, vi behöver bl.a. veta hur, när ni anländer till oss så att vi kan samordna transporter på ett så effektivt och tryggt sätt som möjligt.

Hör gärna av er till era boulekompisar och kolla om de vill komma med, än finns det plats.

Om det skulle vara så att det är transporter som gör att era kompisar tvekar så finns vi tillgängliga att hjälpa till med transport mellan GBG central och Mölnlyckehallen. Att ta sig med tåg till GBG central är normalt inte något större problem, det kan kännas lite ”trixigare” att ta sig sista biten till Mölnlycke men ta då kontakt med oss så hjälps vi åt.