Anmäl fortsatt intresse?

Hej igen!

Väldigt tråkigt att STRUL 2021 blev tvunget att ställas in. Vi har levt i dessa ”pandemitider” väldigt länge nu och det börjar bli riktigt tråkigt.

Vi tänker nu så här:

Förhoppningsvis har ni fortfarande vilja att träffas och ha kul tillsammans med oss som driver STRUL, vi jobbar nu för att flytta STRUL 2021 och ändå lyckas genomföra träffen med alla er fantastiska bouleungdomar och ledare. Vårt mål är att genomföra STRUL 2021 i början av 2022 nämligen den 6-8 januari. Ungdomarna borde fortfarande ha vinterlov så vi tror detta skulle kunna fungera.

Vill ni komma?

Vi har öppnat en intresse anmälan där vi hoppas se att ert intresse är positivt.

Vi vore väldigt tacksamma om ni kan tänka er att använda länken så vi ser om intresse finns. Vill ni meddela oss på annat sätt går det självklart bra också, men vi ser helst att ni använder anmälningslänken då minimeras ”felmarginalerna”.

Vi kommer att vänta några veckor med planeringen för att se om ni vill komma, detta gäller både deltagare och ledare/tränare. Vi vill se vilka som kan tänka sig att komma. Kolla gärna även med era kompisar.

Denna intresse anmälan är inte bindande utan enbart en väg att gå för att vi skall se om det är någon idé att försöka genomföra STRUL 2021 eller inte.

Vi återkommer med en ”riktig” anmälan så snart vi kan om det visar sig att ni vill.

Vänliga hälsningar

Henrik Roolf / Ansvarig Ledare STRUL 2021