Hej igen!

Kul att ni visar intresse för Strul 2020, för stunden finns det 14st föranmälningar gällande deltagande och 1st föranmälan gällande ledare.

Detta gör det bara roligare för oss som planerar att hitta lösningar, pandemin ställer som ni förstår till det en del men vi ger oss inte så lätt. Vi jobbar vidare och kommer att informera er allt eftersom.

Sprid bland era kompisar vikten av att skicka in föranmälan, ju tidigare vi som planerar vet hur många som vill komma desto bättre. Vårt mål är självklart att så många som möjligt skall kunna komma och då är planeringen en nyckelfaktor. Vi har mycket att ta hänsyn till i ”Coronatider”.

Har ni inte anslutit er som följare på hemsidan ännu så är det något jag rekommenderar, det är bästa sättet att hålla sig uppdaterad på eventuella ändringar m.m.

Sprid informationen, gärna på era klubbars hemsidor, och skicka in föranmälningar så hjälper ni oss jättemycket. Vi fortsätter med planeringsarbetet och gör allt för att så många av er som möjligt skall kunna komma och få några fantastiska dagar tillsammans med oss.

Vi hörs vidare allt eftersom.

Henrik Roolf / Ansvarig ledare Strul 2020