Hej alla Boulekompisar!

Nu var det ett tag sedan ni fick någon information. Vi lever i ”Coronatider” och det ställer mycket av vår normala vardag över styr. Pandemin har gjort att vårt arbete gått lite långsammare framåt och därmed finns det heller inte mycket att skriva om.

Se detta som en påminnelse om att vi finns, vi jobbar fortfarande på att kunna genomföra Strul 2020, trotts pågående pandemi med alla dess restriktioner.

Som det ser ut nu tror vi själva att det kommer att gå vägen, dock kommer det att bli ett begränsat antal deltagare denna gång. Passa på att skicka in en föranmälan så hamnar ni på listan som får förtur. I dag har vi fått in 4st föranmälningar.

Jag träffade flera av er fantastiska ungdomar i Rättvik för några veckor sedan och får passa på att tacka er för några mycket trevliga dagar, vädret var absolut på vår sida och ni såg ut att trivas. Maria och alla hjälpredor gjorde ett underbart jobb.

Leo har visat intresse att hjälpa oss som huvudtränare även på Strul 2020. Allt är inte spikat men vi hoppas det skall gå i lås.

Kämpa på med träning på hemmaplan så gott det går, nu dyker det även upp en och annan tävling att deltaga i. Passa på att se hur långt era färdigheter räcker.

Vi hörs vidare

Henrik Roolf