Hösten börjar närma sig!

Hej på er!

Här har det varit tyst mer eller mindre i ett halvår, tiden räcker inte riktigt till.

I helgen genomförde vi (STRUL-projektet/Landvetter Boule Club) Svenska Bouleförbundets Ungdomstour (deltävling 3) i Landvetter. Väldigt roligt att så många ungdomar dök upp och ville vara med.

Samtidigt som ungdomstouren pågick passade vi på att genomföra en propagandasanktionerad trippeltävling. det dök upp 12st lag som kämpade i solskenet och verkade ha det väldigt trevligt. Vi hade vårt café öppet och alla intäkter denna kväll gick oavkortat till oss (STRUL-projektet). Alla pengar som kommer in i projektet används för att skapa så bra förutsättningar som möjligt åt våra ungdomar.

Ett bra exempel på det är vår årliga ungdomsträff STRUL, nu när hösten närmar sig så börjar vi planera lite mer intensivt och kommer att informera lite oftare här på hemsidan om vad som händer.

Anmälningslänken är redan aktiv så ni kan redan nu gå in där och göra en anmälan.

Tid för STRUL 2023 är: Start torsdag den 2/11 kl 12.00 och avslut lördag den 4/11 ca: 15.00. Klockslagen kan komma att ändras något beroende på hur det passar med ankommande tåg och flyg. Vi återkommer allt eftersom med eventuella ändringar.

Kostnad för STRUL 2023 är 1000:-/deltagare och då ingår allt i matväg, instruktörer, ledare, en hel del aktiviteter, övernattning, ev. transporter under vistelsen m.m. Det ända som inte ingår är resa till och från träffen som kommer att vara i Mölnlycke utanför Göteborg.

Hoppas ni vaknar till och skickar in en anmälan, ju tidigare vi ser vilket intresse som finns desto bättre kan vi få till bra lösningar på eventuella bekymmer. Anmälningsavgiften behöver ni inte vara oroliga för ännu, när det närmar sig tar vi tag i det.

Vänliga Hälsningar

Henrik Roolf / Ansvarig ledare STRUL 2023