Endast 7 dagar kvar!!!

Nu närmar sig STRUL 2022 med stormsteg, det är bara 7 dagar kvar sedan öser vi på i ett par dygn och har superkul tillsammans.

Jag har precis haft ett trevligt möte med våra ungdomsledare som kommer att hjälpa oss på plats. Det blir Frida Brage, Emelie Rudin och Tim Duvenfelt. Det kommer med ytterligare några äldre ungdomar som säkert också kommer att hjälpa till om någon behöver hjälp.

Som huvudtränare i år kommer Stefan Holmström att vara med. Han kommer att hjälpa våra ungdomsledare och ta hand om de individuella träningspassen. Som många av er vet sedan tidigare så har ni möjlighet att få en stund själva med Stefan där han hjälper er med sånt som ni själva tycker är bra att träna på. Det kan t.ex. vara skytteträning, läggträning, ni kanske vill lära er att skruva, kanske prata lite om taktik, ja i princip vad som helst som har med boule att göra. Stefan kommer att göra allt han kan för att hjälpa er utefter era egna förutsättningar.

Sova skall vi göra på Finnsjögården så glöm inte att ta med sovsäck/täcke och liggunderlag/madrass. Även handduk är bra att ha med sig. Det finns både manlig och kvinnliga ledare/vuxna som kommer att sova där.

Finnsjögården ligger en bit från boulehallen, och vi kommer att köra deltagarna mellan platserna i våra bilar.

Årets större aktivitet, förutom boulespelandet, blir att prova på att hoppa trampolin. Sacro (Sjövallas acrobater) kommer att hjälpa oss att testa detta i deras nybyggda och toppmoderna anläggning i Mölnlycke. Ni måste då ha på er en långärmad tröja (utan huva), så glöm inte att packa ner det.

I priset, som är 1 000 kronor/person, så ingår övernattning på Finnsjögården, träning i boulehallen, transporter däremellan, andra aktiviteter och all mat (frukost 2 dgr, lunch 3 dgr, middag 2 dgr och kvällsmat 2 dgr).

Medföljande ledare/vuxen som vill bo och äta med oss betalar också 1 000 kr/pers.

Betalning sker så snart som möjligt till Landvetter Boule Clubs bg 5871-1425 eller swish 123 348 26 92. Märk inbetalningen med STRUL samt namn på deltagare.

Vi kommer att ha vårt café öppet, där man kan köpa drickor och lite godsaker. Där kan man betala med swish eller kontanter.

Vi ser verkligen fram emot att träffa er alla och på torsdag nästa vecka är väntan över. Klockan 12.00 den 3/11 brakar det lös och vi får ett par fantastiska dygn tillsammans. Den stora frågan är samma som varje år, vem som blir årets STRULARE 2022????