Lite STRUL information

Hej på er!

Som ni redan sett så är nu anmälan öppen, passa på att skicka in den så ni är säkra på att få plats.

Efter förra årets uppföljning så justeras i år antalet deltagare till max 24st. Hoppas vi kan fylla kvoten även i år. Lägret anpassas även till Svenska Bouleförbundets lägerpolicy och är nu till för ungdomar som under året fyller 7-17år

Kostnad för lägret är 1000:-/person

Då ingår all mat, övernattning på medhavd madrass/sovsäck i Finnsjögården (samma ställe som förra året). Transporter till och från Bouehallen och Finnsjögården. Bouleträning i grupp som leds av 2st tränare (finns utöver dessa även hjälpledare på plats) och för den som vill finns det ytterligare 1st tränare som hjälper till med lite enskild träning/råd/stöd. Ungdomarna kommer också få testa på trampolinhoppning, under fredagen hjälper trampolinsektionen Sacro (Sjövallas acrobater) inom Sjövalla Frisksportklubb oss med att låta våra ungdomar testa på den fantastiska sporten trampolinhoppning. De har en helt nybyggd och toppmodern anläggning som öppnades i Mölnlycke 1sep i år. Utöver detta så händer det ytterligare en hel del som ingår i avgiften.

Lägret har starttid 12.00 den 4 november med en sluttid 14.00 den 6 november, dessa tider kan fortfarande skjutas lite fram och tillbaka. Det beror på hur ni själva löser transporter till och från lägret. Vi kommer att föra en dialog med anmälda deltagare så vi kan säkerställa att alla tar sig både dit och hem på ett tryggt och säkert sätt. Där med kan också tiderna justeras något om det passar bättre med tåg/flyg förbindelser m.m.

Nu fick ni mycket information på en gång…förhoppningsvis kan vi i fortsättningen skicka ut lite om vad som händer allt eftersom.

Nu hoppas vi på ett massivt tryck på anmälningsformuläret och på ett fantastiskt STRUL 2021!

Tveka inte att höra av er om ni har frågor.

Med Vänliga Hälsningar Henrik Roolf/Ansvarig ledare STRUL 2021!

mail: henrik@roolf.se mobil: 070 729 44 16