Tack för senast!

Några veckor har gått sedan STRUL2020, och på hemsidan har det börjat hända grejer! Kika in för att se bilder och resultat från helgen. Vad är det bästa du tar med dig från helgen? Skriv en rad i kommentarerna!

Det finns så många vi vill tacka, att det känns säkrast att inte skriva ut några namn – ledare av alla de slag, som gjort allt från att koka kaffe till att vara tränare. Det har pysslats och donats länge, och att så många goa människor varit engagerade är en stor anledning till varför STRUL är ett sånt fantastiskt projekt.

Men, den enskilt största anledningen till varför STRUL-lägret är den bästa helgen på året är ni ungdomar. Det är så roligt att få vara tillsammans med er, och vi hoppas att ni tycker det är lika roligt som vi inte-fullt-så-unga.

Nu närmar vi oss jul och nyår, och det är väl helt okej att önska oss god jul och ett pandemifritt nytt år? STRUL2021 blir så mycket lättare att planera då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s