Tränare/Instruktörer Strul 2020

Hej igen!

Nu har vi glädjen att presentera tränarna som kommer att hjälpa er/oss på Strul 2020.

På torsdagen den 29/10 startar lägret 12:00, vi har sedan hjälp av Henrik Hugosson som kommer att träna er under eftermiddagen och se vad ni besitter för kunskaper.

Under torsdagseftermiddagen kommer även Frida Millevi (Jobbar på Bouleförbundets kansli) att hålla lite låda. Vad hon hittar på får bli en överraskning tillsvidare.

Senare på eftermiddagen kommer vi att få hjälp av instruktör från Landvetter Pistolskytteförening, då skall vi skjuta pistolskytte. Det blir intressant och roligt. Samtidigt som några skjuter (grupper om 6-7 pers) kommer de övriga deltagarna att spela boule utomhus på våra utomhusbanor så se till att ha med kläder efter väder. Så här dags kommer det att vara mörkt så boulespelet sker i ljuset från ficklampor. En utmaning i sig, men vi tror det kan bli lärorikt och skojjigt.

På fredagen den 30/10 får vi in ytterligare en tränare, Stefan Holmström dyker upp och han tillsammans med Henrik Hugosson kommer att grilla er under träningspass kombinerade med div utmaningar under hela dagen. De kommer även se till att alla deltagare få ca: 15min för sig själva men någon av tränarna. Passa då på att fråga och få hjälp med det ni vill. Det är inte ofta man har tillgång till en egen tränare.

På lördagen den 31/10 skall era färdigheter testas, allt ni tränat och lärt er under tidigare träningspass sätts nu på prov. Det kommer att spelas matcher där ni lottas ihop men ny medspelare varje match. Under tiden ni spelar kommer våra tränare, som för övrigt får ytterligare hjälp denna dag av Anja Lysén, att gå runt och prata taktik med er. De kommer se till så ni gör det ni lärt er/tränat på. Tränarnas råd och inblick i spelet går före själva tävlingsmomentet så var beredda på att få göra om och rätt om någon tränare ser att ni slarvar med teknik/taktik/mätning m.m.

Vi kommer att vara färdiga kl 15:00 så ha det som utgångspunkt när ni bokar hemfärd.