De första riktlinjerna är fastställda

I går beslutades att träffen ”Strul 2019” kommer att starta torsdagen den 31/10 kl 12.00 och hålla på fram t.o.m. lördag den 2/11 kl 16.00. Vi tror att detta kan passa med de flesta anslutningar gällande tåg och flyg från vårt avlånga land Sverige.

Åldersgruppen är anpassad utefter förra årets önskemål och är i år 7-20 år.

Tränare som vi vet deltar är Patrick Massimi, vi kommer att så fort som möjligt meddela vilka fler tränare som ställer upp. Tanken är att kontraktera 4st tränare där vi delar in ungdomarna i olika grupper så att alla skall kunna få den individuella hjälp/träning de vill ha. Träningspassen kommer att vara intensiva och pågå ca 45min. Vi räknar med att hinna med ca: 8st.

Det kommer att finnas ett Halloween-tema under torsdagen så håll i hatten….vad som helst kan hända.

Mellan träningspassen fyller vi ut tiden med mat och lite ”fri lek”, vi kommer självklart även i år utföra div utmaningar/tävlingar som avgör vem som får den åtråvärda titeln ”Årets Strulare 2019”.

Mat kommer att serveras i form av Korv/bröd med pommes fritt, Tacos, Hamburgare, Kycklingklubba med potatisgratäng och självklart en Halloweenmåltid som ni sent skall glömma. Frukost, Kvällsmål och ”Gofika”. (vi ordnar självklar specialkost till den som behöver)

Under lördagen får ni möjlighet att testa era färdigheter som ni lärt er under träffen, vi genomför en liten tävling där vi lottar ihop deltagarna och spelar några matcher.

Vi kommer att vara i Landvetter Boule Clubs inomhushall i Mölnlycke, övernattning sker i sovsal som senast och kostnaden är 500:-/deltagare. Medföljande förälder/ledare får betala 1200:-, vi skall försöka hitta alternativt boende till de föräldrar/ledare som inte vill bo i sovsal. Kostnad för alternativt boende återkommer vi till när vi vet.

Låter detta intressant? Skicka gärna in en intresseanmälan så blir det lättare för oss som planerar. Den är inte bindande på något vis, vi vill bara få indikation på hur ni känner.