Ålandstripp 2018

3-4 december bar det iväg på en 2-dagarstripp till Åland. Syftet med denna resa var att diskutera Boule och försöka hitta nya sätt att marknadsföra och driva vår sport framåt.

Vi ser detta som en viktig del av ungdomssatsningar i framtiden.

Vi var 42 st julbordssugna själar med stort bouleintresse som gav oss iväg och hade väldigt trevligt. Planeringen bakom resan var uppbyggd kring en enkät som alla svarade på. Det underlättade mycket när diskussionerna väl drog igång. Detta system gav oss också möjligheten att få till en sponsor som hjälpte oss ekonomisk och på så vis kunde vi genomföra detta med en liten vinst som skall användas i vårt Strul-projekt. Ett stort tack till Legrand som gjorde detta möjligt.

Vi måste också nämna Håkan som skänkte en massa priser till ett lotteri som också inbringade en del pengar till våra satsningar.

Det blev en givande och mycket trevlig tripp, och vem vet… kanske hittar vi på något liknade igen någon gång, man vet aldrig.

Håll er uppdaterade på denna hemsida så ni inte missar något. Vi är ständigt på jakt efter medel som kan hjälpa oss att driva och utveckla Strul.