Planeringen är i full gång!

Hejsan, nu har vi kommit igång och planerar för fullt. Vi kollar på annat boende och har kommit ganska långt. Det ser ut som att Halloween kommer tillbaks även 2020 och troligtvis testar vi lite "Discoboule" på fredagskvällen.

Resultat Strul 2019.

Nu finns resultaten från de olika delmomenten upplagda, bra jobbat allihop. Extra grattis till Lukas Rudin som lyckades försvara den åtråvärda titel "Årets Strulare" ett år till.

Mysteriet om Klotberras försvinnande.

Nu har ni möjlighet att läsa berättelsen om Klotberras hemlighet. Den finns under en egen huvudflik på hemsidan. Läs igenom och fundera, kan ni kanske hitta några bra ledtrådar? På fredagskvällen den 1/11 lägger vi våra bouleklot åt sidan och försöker lösa mysteriet om Klotberras försvinnande.

Lite hjälp för den som skall packa saker att ha med!

Ni kommer att sova i ”sovsal” så det behövs sovsäck och någon form av liggunderlag. Det är en liten bit att gå mellan ”sovsalen” och boulehallen så tänk på att det kan regna. Vi skall träna mycket boule så glöm inte era klot! (Det finns klot-set att låna för de nya tappra boulespelarna som inte … Fortsätt läsa Lite hjälp för den som skall packa saker att ha med!

Deltagare STRUL 2019

Här har ni namn på alla de tappra deltagare / tränare och ledare som skall träna och ha skoj tillsammans under STRUL 2019. Deltagare: Adam Rudin                             Alexander Gonzalez Hedqvist Alva Hansen Griph                   Andreas Roolf Anton Arneback                       Caspian Weidmar Emmeli Rudin                          Elias Larsson Elias Roolf                                Eric Jonsson Felicia Björling                         … Fortsätt läsa Deltagare STRUL 2019

Anmälan är stängd!

Igår gick anmälningstiden ut och vi har nu tagit bort anmälningsformuläret. Det är inte bara anmälningstiden som gått ut, lägret är fullbokat, ja rent av överbokat. Det är anmält 31st deltagare, vi hade tänkt 30st men en mer eller mindre fixar vi till. Nu har vi bara 15dagar kvar, sedan kör vi så det ryker.

Klart med Tränare!

Nu har vi fått klartecken från de tränare som kommer att delta under STRUL 2019. Huvudtränare är Patrick Massimi, han får hjälp av Leo Brood Björk, Anja Lysén och Henrik Hugosson.