Anmälan är stängd!

Igår gick anmälningstiden ut och vi har nu tagit bort anmälningsformuläret. Det är inte bara anmälningstiden som gått ut, lägret är fullbokat, ja rent av överbokat. Det är anmält 31st deltagare, vi hade tänkt 30st men en mer eller mindre fixar vi till. Nu har vi bara 15dagar kvar, sedan kör vi så det ryker.

Klart med Tränare!

Nu har vi fått klartecken från de tränare som kommer att delta under STRUL 2019. Huvudtränare är Patrick Massimi, han får hjälp av Leo Brood Björk, Anja Lysén och Henrik Hugosson.

Hej vad det går!!!!

Vi märkte direkt att vårt anmälningsformulär fungerar, anmälningarna har redan börjat komma. Hjärtligt Välkomna! Passa på att anmäla så fort som möjligt, det underlättar för oss alla!

Hej på er!

Det var ett tag sedan vi skrev något här men nu kommer det att dyka upp saker lite oftare. Träffen närmar sej så vi kommer nu att träffas och planera lite oftare. Vi har glädjen att meddela att vi har fått in 10st intresseanmälningar, intresseanmälan är inte bindande, bara en hjälp för oss som planerar … Fortsätt läsa Hej på er!

SM är i full gång

Nu pågår SM för fullt och våra fantastiska ungdomar visar framfötterna överallt. De syns både i junior och de öppna klasserna med fina resultat. Passa på att sprid information om Strul till era boulekompisar nu när ni ändå träffas. Påminn om hemsidan strul.eu och glöm inte att skicka in intresseanmälan. Fyll gärna i din e-postadress … Fortsätt läsa SM är i full gång

Nu drar planeringen inför STRUL 2019 i gång på riktigt!

På måndagen den 8/7 kl 19.00 är det fritt fram att komma till vår utomhusanläggning i Landvetter för att delta i ett första riktigt planeringsmöte inför STRUL 2019. Alla som vill hjälpa till är välkomna, ju fler vi blir desto roligare och lättare kommer allt att bli. Man kan hjälpa till på många olika sätt, … Fortsätt läsa Nu drar planeringen inför STRUL 2019 i gång på riktigt!

Strålande insatser från våra fantastiska ungdomar!

Under SM-veckan i Sundsvall syntes några av våra "strulande" ungdomar. De gjorde väldigt bra i från sej i den öppna klassen och kommer att, om de orkar strula vidare, kunna få en lysande framtid inom boulesporten. Lite extra beröm kan vi ge till vår egen "Årets strulare 2018" Lucas Rudin som med imponerande kyla la … Fortsätt läsa Strålande insatser från våra fantastiska ungdomar!